about

Despre Noi - myserver.md

Bine ați venit pe myserver.md, o extensie a valorii și profesionalismului oferite de IP HOST Data Center. myserver.md este o subdeviziune a companiei IP HOST Data Center, specializată în modernizarea echipamentelor noastre.

Într-o lume tehnologică în continuă evoluție, ne asigurăm că echipamentele noastre rămân în pas cu cele mai recente inovații. Procesul de modernizare se desfășoară o dată la câțiva ani, având drept obiectiv îmbunătățirea performanței serverelor și optimizarea consumului de electricitate. Fiecare actualizare este realizată având în vedere cerințele specificate de clienții IP HOST Data Center, garantând astfel că răspundem la nevoile lor în mod precis.

Odată ce echipamentele noastre sunt înlocuite, ele nu sunt pur și simplu abandonate. Acestea sunt oferite spre vânzare pe myserver.md la prețuri reduse. Este esențial să înțelegeți că vânzarea acestor echipamente nu indică defecțiuni sau performanțe reduse. Fiecare echipament este supus unui proces riguros de verificare înainte de a fi pus la vânzare. Astfel, garantăm fiecărui client o garanție de minim 1 an pentru orice echipament achiziționat.

Vă invităm să explorați selecția noastră și să beneficiați de calitatea și eficiența produselor noastre. Împreună, construim un viitor digital mai puternic.
Adresa

Strada Uzinelor 21, MD-2023, Chișinău, Republica Moldova

Achtitarea comenzii

Transfer bancar

Telefon

022 011 063

+